Jeg er Thorvald Valle Østergaard Jensen

 

DSC_0191.JPGSansemotorisk træner med bred erfaring i træning af grundmotorik, udeliv og fritidsaktiviteter med børn, voksne og udviklingshæmmede.

Uddannet i at praktisere Kjeld Johansens Individualized Auditiv Stimulering og i at indspille Jias/Syncrosound Neuromusic under andvendelse af HeDaCom ICT SOLUTION.

Uddannet perceptionstræner i motorik på Morten Børup Skolens SFO, og arbejdet som selvstændig motorikkonsulent de seneste 7 år.

Aktiv håndboldspiller og træner. Far til 3 unge mennesker på 12, 15 og 19 år.

Gift med Ulla Holm Nielsen 

Vi har et positivt menneskesyn og mener at alle mennesker generelt har gavn af at stimulere kroppens sanser og muskler.   -Her i ligger hørelsen, synet og hele kroppens motorik og reflekser.  Ofte er der blokeringer der påvirker indlæringen som fjernes ved bevistgørelsen og stimuleringen. Opmærksomhed på disse ting, kan virkelig få børn og voksne i udvikling. F.eks. er det at ”Kravle før man kan gå” en ganske god vending, da det er vigtigt for at få koordineringen på plads i kroppen. Og det at ”Slå kolbøtter” er meget vigtigt for ens balancesans. At stimulere hørelsen på det enkelte øre og samarbejdet mellem ørenes hørelse, kan ændre ens koncentration markant. Helt basale øvelser kan virkelig påvirke i den rigtige retning, så der er meget større mulighed for indlæring og opmærksomhed. Denne viden og erfaring er jeg meget villig til videregive, og synes der i vores samfund er al for lidt fokus på dette alternativ.

Ring gerne for en uforpligtende snak om eventuelle vanskeligheder og udfordringer I har at arbejde med. Så kan vi sammen finde ud af om denne træningsform er relevant for jer.    Tlf: 22403355

 


 
   
Lyd- og Motorikvejleder
Valle Jensen
Ring 22 40 33 55

Lyd og Motorik, Auditiv Stimulation, Udtale problemer, Tale besvær, Sansemotorisk træning, Syn, Indlæring, Leg, Motorik, Koncentration, Thorvald Valle Østergaard Jensen, Valle Jensen, Valle, Kjeld Johansen, Læringsbesvær, Indlæringsbesvær, AKG K77, JIAS,